Web development

Veel van de projecten waar ik in het verleden aan heb gewerkt bestonden voor een deel, en soms ook volledig, uit het bouwen of onderhouden van webapplicaties. Een voorbeeld hiervan is het registratie systeem van T-Mobile welke door telecom dealers wordt gebruikt voor het registreren en afsluiten van abonnementen.

In privé tijd heb ik regelmatig websites gebouwd voor vrienden of familie. Een nog bestaande – en redelijk recente – website welke ik in WordPress heb gezet is die van AB&F Beheer.

De website die u nu bekijkt is eveneens in WordPress gezet en wordt op dit moment ook door WordPress gehost.

Als fan van Mozilla Firefox en later ook Google Chrome weet ik hoe belangrijk het is dat een website door meerdere (en het liefst alle) browsers wordt ondersteunt. Bij het bouwen van een website is dit dus ook steevast een van mijn aandachtspunten. Daarnaast moet een website natuurlijk ten alle tijden prettig leesbaar zijn.

Dankzij de grote opkomst van de smartphone en de tablet is het tegenwoordig ook van belang dat websites niet meer alleen geschikt zijn voor PC en laptop, maar op basis van de grootte van het scherm een andere lay-out kan tonen. Dit wordt ook wel ‘responsive’ genoemd. Dit principe heb ik onlangs toegepast op de nieuwe website van Versluis B.V..

Wilt u weten wat ik kan betekenen voor uw website? Neem dan contact met mij op via de contactpagina.